Menu
Szukaj
Witaj
Strona domowa
Aktualności 2024
|
Wytwórnia 4AD
|
Dead Can Dance :: Forum :: O WSZYSTKIM INNYM :: Off-topic |
|
<< Poprzedni | Kolejny >> |
Ile oryginalnych płyt posiadamy? |
Moderatorzy: akogo, Mateusz, Ewa
|
Autor | Odpowiedzi | ||
.Artariel. |
| ||
Dołączył: 01 mar 2012 21:09 postów: 63 | Każdy z nas zbierał, zbiera albo bliscy zbierali płyty z muzyką i właśnie, ile oraz jakie posiadamy oryginałki? Jeśli mam powiedzieć jakie posiadam to: 1. Enya - Shepherd Moons 2. Enya - Amarantine 3. Dead Can Dance - Dead Can Dance 4. Dead Can Dance - Within the Realm of a Dying Sun 5. Dead Can Dance - The Serpent's Egg 6. Dead Can Dance - Aion 7. Dead Can Dance - Into The Labyrinth 8. Dead Can Dance - Spiritchaser 9. Guns N' Roses - Appetite for Destruction 10. Nirvana - Nevermind 11. Sigur Rós - Takk... 12. Czesław Śpiewa - Debiut 13. Czesław Śpiewa - Miłosza 14. Mademoiselle Karen - Attention 15. Marylin Manson - Antichrist Superstar 16. Marylin Manson - Mechanical Animals 17. Lisa Gerrard - The Mirror Pool 18. Brendan Perry - Ark 19. Queen - A Night At The Opera 20. The Best Opera...Ever! ( jest to po prostu kolekcja zawierająca cztery płyty z najsławniejszymi operami i ariami) | ||
Powrót do góry | | ||
Eyesore |
| ||
Dołączył: 04 mar 2012 11:32 postów: 56 | dokladnej liczby nie jestem w stanie podac, bo mam jeszcze troche plyt u rodzicow, ale 1500 na pewno. | ||
Powrót do góry | | ||
.Artariel. |
| ||
Dołączył: 01 mar 2012 21:09 postów: 63 | Fiu, fiu, spora kolekcja, jednak ale ile płyt to twoich osobistych? | ||
Powrót do góry | | ||
Eyesore |
| ||
Dołączył: 04 mar 2012 11:32 postów: 56 | osobistych, czyli jakich? nie bardzo rozumiem. | ||
Powrót do góry | | ||
.Artariel. |
| ||
Dołączył: 01 mar 2012 21:09 postów: 63 | Te które posiadasz we własnej prywatnej kolekcji. Chyba, że wszystkie płyty i twoje i rodziców są na jednej półce. | ||
Powrót do góry | | ||
Eyesore |
| ||
Dołączył: 04 mar 2012 11:32 postów: 56 | wszystkie sa moje. niewielka czesc zostala u rodzicow, bo ich nie zabralem jak sie wyprowadzilem i tak leza tam od lat | ||
Powrót do góry | | ||
saltarello |
| ||
Dołączył: 07 mar 2012 08:17 postów: 37 | Po wielkiej czystce jaką przeprowadziłem w kolekcji, wyprzedając i rozdając muzykę do której nie będę wracał, pozostało mi około 500 płyt CD i może z 200 winyli. Z czego spora kolekcja SACD,SHM,Blu spec CD,XRCD i DVD audio. | ||
Powrót do góry | | ||
yezz |
| ||
Dołączył: 24 lut 2013 13:03 postów: 8 | moja prywatna kolekcja to ponad 60 płytek. z tych ważniejszych: - dead can dance - the serpent's egg - dead can dance - anastasis (zaległości do nadrobienia w przyszłości ) - mr. bungle - california/ disco volante - faith no more - angel dust/ king for a day, fool for a lifetime - fantomas - the director's cut - tomahawk - anonymous/ mit gas/tomahawk - cocteau twins - treasure - julee cruise - floating into the night - jeff buckley - grace - weather report - heavy weather - joni mitchell - hejira - tori amos - little earthquakes - ane brun - it all starts with one - the young gods - only heaven / play kurt weill/ tv sky - pj harvey - to bring you my love/ let england shake - bjork - medulla/ homogenic - joan as policewoman - to survive i z nowszych zdobyczy: - soulsavers- the light dead see - david byrne & st. vincent - love this giant - tomahawk - oddfellows [ Edytowany 24 lut 2013 14:21 ] | ||
Powrót do góry | | ||
Dead Can Dance - Utrecht 1988
Licznik odwiedzin
Dzisiejsze odwiedziny tej strony: ogółem: 0 unikalnych: 0 Dotychczasowe odwiedziny tej strony: ogółem: 22286 unikalnych: 3698 Wszystkich odwiedzin serwisu DeadCanDance.eu: ogółem: 494809 unikalnych: 141606 | Wybrane utwory
Bootlegi Dead Can Dance
|
| Strona główna | Skład grupy | Dyskografia | Biografia | Galeria 2012 | | Historia DCD | Filmografia | Zdjęcia do pobrania | Teksty | Bootlegi | | Galeria | Publikacje | Kontakt | Forum dyskusyjne | | Lisa Gerrard & Brendan Perry | Historia Dead Can Dance | Kanał | | | Prawa autorskie © DeadCanDance.eu 2006-2024 | | Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na niniejszej stronie - ZABRONIONE | | Facebook Fan Page| |
Dead Can Dance - 1984 Garden of the Arcane Delights - 1984 Spleen and Ideal - 1985 Within the Realm of a Dying Sun - 1987 The Serpent's Egg - 1988 Aion - 1990 Into the Labyrinth - 1993 Toward the Within - 1994 Spiritchaser - 1996 Anastasis - 2012 In Concert - 2013 Dionysus - 2018 | ||||||||