Menu
Szukaj
Witaj
Strona domowa
Aktualności 2024
|
Wytwórnia 4AD
|
Dead Can Dance :: Forum :: O WSZYSTKIM INNYM :: Off-topic |
|
<< Poprzedni | Kolejny >> |
Słuchanie muzyki |
Moderatorzy: akogo, Mateusz, Ewa
|
Autor | Odpowiedzi | ||
aworm90 |
| ||
Dołączył: 07 gru 2013 21:54 postów: 1 | Jako fan Dead Can Dance i bywalec 3 koncertów tej grupy chciałbym zapytać na czym słuchacie Lisy i Brendana? Słuchawki nauszne, douszne? Mp3? A możę CD? Winyl...? Każdy nośnik ma inne brzmienie, która jest jeszcze inne w zależności od sprzętu. Ja używam nausznych słuchawek, które kupiłem w Audiomagic (http://audiomagic.pl/). Piszcie też, gdzie się zaopatrujecie w sprzęt. | ||
Powrót do góry | | ||
Petrus |
| ||
Dołączył: 12 cze 2013 17:24 postów: 9 | Witaj. Ja słucham często Lisy I Dead Can Dance na laptopie i mp3. Ale priorytetem jest dla mnie jakość dźwięku. Lisy Gerrard trzeba słuchać na dobrym sprzęcie by napawać się tym cudownym głosem. Ja muszę mieć krystaliczny dżwięk, dobre basy itp Słuchanie tego typu muzyki na zwykłych mega tanich słuchawkach mija się z celem...według mnie. Ja osobiście słucham na słuchawkach Philips. [ Edytowany 12 gru 2013 19:19 ] | ||
Powrót do góry | | ||
rafak |
| ||
Dołączył: 30 maj 2012 20:43 postów: 22 | aworm90 napisał(a) ... Jako fan Dead Can Dance i bywalec 3 koncertów tej grupy chciałbym zapytać na czym słuchacie Lisy i Brendana? Słuchawki nauszne, douszne? Mp3? A możę CD? Winyl...? Każdy nośnik ma inne brzmienie, która jest jeszcze inne w zależności od sprzętu. Ja używam nausznych słuchawek, które kupiłem w Audiomagic (http://audiomagic.pl/). Piszcie też, gdzie się zaopatrujecie w sprzęt. fajna reklama i to zaraz po zarejestrowaniu | ||
Powrót do góry | | ||
Ewa |
| ||
Dołączył: 07 mar 2012 00:43 postów: 78 | rafak napisał(a) ... fajna reklama i to zaraz po zarejestrowaniu Może optymistycznie załóżmy, że nie to było główną intencją postu. [ Edytowany 15 gru 2013 11:27 ] | ||
Powrót do góry | | ||
Zychu |
| ||
Dołączył: 01 mar 2012 14:03 postów: 63 | Witajcie Kupiłem sobie ostatnio winyl KULT "prosto" polecam. Muzyka jak zwykle dynamiczna ... i te instrumenty dente... teksty ... MIUT, jakby to powiedział KUBUŚ PUCHATY. Świetna odskocznia od "głównego tematu" | ||
Powrót do góry | | ||
akogo |
| ||
postów: 254 | Zdecydowanie bardziej podoba mi się "Safari" zespołu Pustki... Bardzo ambitna płyta Ale to trochę inne granie niż Kult. Główny temat mam nadzieję zaistnieje na nowo w postaci nowych informacji o płycie i trasie po EU. | Historia Dead Can Dance | Dead Can Dance - Galeria 2012 | | ||
Powrót do góry | | ||
Dead Can Dance - Utrecht 1988
Licznik odwiedzin
Dzisiejsze odwiedziny tej strony: ogółem: 0 unikalnych: 0 Dotychczasowe odwiedziny tej strony: ogółem: 22286 unikalnych: 3698 Wszystkich odwiedzin serwisu DeadCanDance.eu: ogółem: 494809 unikalnych: 141606 | Wybrane utwory
Bootlegi Dead Can Dance
|
| Strona główna | Skład grupy | Dyskografia | Biografia | Galeria 2012 | | Historia DCD | Filmografia | Zdjęcia do pobrania | Teksty | Bootlegi | | Galeria | Publikacje | Kontakt | Forum dyskusyjne | | Lisa Gerrard & Brendan Perry | Historia Dead Can Dance | Kanał | | | Prawa autorskie © DeadCanDance.eu 2006-2024 | | Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na niniejszej stronie - ZABRONIONE | | Facebook Fan Page| |
Dead Can Dance - 1984 Garden of the Arcane Delights - 1984 Spleen and Ideal - 1985 Within the Realm of a Dying Sun - 1987 The Serpent's Egg - 1988 Aion - 1990 Into the Labyrinth - 1993 Toward the Within - 1994 Spiritchaser - 1996 Anastasis - 2012 In Concert - 2013 Dionysus - 2018 | ||||||||