Menu
Szukaj
Witaj
Strona domowa
Aktualności 2025
|
Wytwórnia 4AD
|
Dead Can Dance :: Forum :: O WSZYSTKIM INNYM :: Off-topic |
|
<< Poprzedni | Kolejny >> |
Słuchanie muzyki |
Moderatorzy: akogo, Mateusz, Ewa
|
Autor | Odpowiedzi | ||
aworm90 |
| ||
Dołączył: 07 gru 2013 21:54 postów: 1 | Jako fan Dead Can Dance i bywalec 3 koncertów tej grupy chciałbym zapytać na czym słuchacie Lisy i Brendana? Słuchawki nauszne, douszne? Mp3? A możę CD? Winyl...? Każdy nośnik ma inne brzmienie, która jest jeszcze inne w zależności od sprzętu. Ja używam nausznych słuchawek, które kupiłem w Audiomagic (http://audiomagic.pl/). Piszcie też, gdzie się zaopatrujecie w sprzęt. | ||
Powrót do góry | | ||
Petrus |
| ||
![]() Dołączył: 12 cze 2013 17:24 postów: 9 | Witaj. Ja słucham często Lisy I Dead Can Dance na laptopie i mp3. Ale priorytetem jest dla mnie jakość dźwięku. Lisy Gerrard trzeba słuchać na dobrym sprzęcie by napawać się tym cudownym głosem. Ja muszę mieć krystaliczny dżwięk, dobre basy itp ![]() ![]() [ Edytowany 12 gru 2013 19:19 ] | ||
Powrót do góry | | ||
rafak |
| ||
![]() Dołączył: 30 maj 2012 20:43 postów: 22 | aworm90 napisał(a) ... Jako fan Dead Can Dance i bywalec 3 koncertów tej grupy chciałbym zapytać na czym słuchacie Lisy i Brendana? Słuchawki nauszne, douszne? Mp3? A możę CD? Winyl...? Każdy nośnik ma inne brzmienie, która jest jeszcze inne w zależności od sprzętu. Ja używam nausznych słuchawek, które kupiłem w Audiomagic (http://audiomagic.pl/). Piszcie też, gdzie się zaopatrujecie w sprzęt. fajna reklama i to zaraz po zarejestrowaniu | ||
Powrót do góry | | ||
Ewa |
| ||
![]() ![]() postów: 78 | rafak napisał(a) ... fajna reklama i to zaraz po zarejestrowaniu Może optymistycznie załóżmy, że nie to było główną intencją postu. [ Edytowany 15 gru 2013 11:27 ] | ||
Powrót do góry | | ||
Zychu |
| ||
![]() Dołączył: 01 mar 2012 14:03 postów: 63 | Witajcie Kupiłem sobie ostatnio winyl KULT "prosto" polecam. Muzyka jak zwykle dynamiczna ... i te instrumenty dente... teksty ... MIUT, jakby to powiedział KUBUŚ PUCHATY. Świetna odskocznia od "głównego tematu" | ||
Powrót do góry | | ||
akogo |
| ||
![]() ![]() postów: 254 | Zdecydowanie bardziej podoba mi się "Safari" zespołu Pustki... Bardzo ambitna płyta ![]() Ale to trochę inne granie niż Kult. Główny temat mam nadzieję zaistnieje na nowo w postaci nowych informacji o płycie i trasie po EU. | Historia Dead Can Dance | Dead Can Dance - Galeria 2012 | | ||
Powrót do góry | | ||
Dead Can Dance - Utrecht 1988
Licznik odwiedzin
Dzisiejsze odwiedziny tej strony: ogółem: 0 unikalnych: 0 Dotychczasowe odwiedziny tej strony: ogółem: 22308 unikalnych: 3718 Wszystkich odwiedzin serwisu DeadCanDance.eu: ogółem: 496205 unikalnych: 142307 | Wybrane utwory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bootlegi Dead Can Dance
|
| Strona główna | Skład grupy | Dyskografia | Biografia | Galeria 2012 | | Historia DCD | Filmografia | Zdjęcia do pobrania | Teksty | Bootlegi | | Galeria | Publikacje | Kontakt | Forum dyskusyjne | | Lisa Gerrard & Brendan Perry | Historia Dead Can Dance | Kanał ![]() | | Prawa autorskie © DeadCanDance.eu 2006-2025 | | Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na niniejszej stronie - ZABRONIONE | | Facebook Fan Page| |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |