Menu
Szukaj
Witaj
Strona domowa
Aktualności 2025
|
Wytwórnia 4AD
|
Dead Can Dance :: Forum :: PROJEKTY SOLOWE :: Dyskusja ogólna |
|
<< Poprzedni | Kolejny >> |
reklama auta |
Moderatorzy: akogo, Mateusz, Ewa
|
Autor | Odpowiedzi | ||
dsqc |
| ||
Dołączył: 06 lip 2014 20:37 postów: 3 | Witam wszystkich. To będzie stary wątek związany z DCD. W latach 90. w telewizji widziałem reklamę samochodu. Nie pamiętam marki auta, obraz przedstawiał auto jadące nocą (chyba też księżyc było widać ). Najciekawsze jest to, że muzyka do tej reklamy to "Persephone". Szukałem już w sieci, ale nie znalazłem żadnej informacji o tej reklamie, nie mówiąc już o wideo. Czy ktoś z Was wie, jakiego auta była to reklama? Może nawet zna link do wideo tej reklamy. [ Edytowany 07 lip 2014 19:24 ] | ||
Powrót do góry | | ||
dsqc |
| ||
Dołączył: 06 lip 2014 20:37 postów: 3 | OK. Znalazłem. Fiat Tempra. Słabo szukałem. Pozdrawiam | ||
Powrót do góry | | ||
akogo |
| ||
postów: 254 | Osobiście nie miałem pojęcia o tej reklamie . Wstawię ją tutaj jako ciekawostkę. To może ja teraz Cię czymś zaskoczę? Widziałeś już kiedyś ten krótki bardzo mroczny film? W drugiej części filmu niespodzianka: | Historia Dead Can Dance | Dead Can Dance - Galeria 2012 | | ||
Powrót do góry | | ||
dsqc |
| ||
Dołączył: 06 lip 2014 20:37 postów: 3 | Cieszę się, że mogłem "Akogoś" zaskoczyć a jednocześnie dziwię się, że nikt wcześniej nie podjął tego wątku. Pytanie do foruwiczów: "Czy nikt nie widział tej reklamy w TV?" O Krakatau nie wiedziałem. Wydaje mi się, że De Profundis nie bardzo pasuje do obrazu. Ale to tylko moja opinia na chwilę po obejrzeniu filmu. Pozdrawiam serdecznie. | ||
Powrót do góry | | ||
Polarbear |
| ||
Dołączył: 17 sie 2012 11:27 postów: 56 | Świetny ten film, nigdy go wcześniej nie widziałem. Wg mnie, De Profundis idealnie pasuje do filmu. Tak na świeżo po obejrzeniu Zaś co do reklamy- nigdy nie widziałem/słyszałem. Dzięki za takie cacka It doesn't matter if we all die... ...I must fight this sickness, find a cure. | ||
Powrót do góry | | ||
Dead Can Dance - Utrecht 1988
Licznik odwiedzin
Dzisiejsze odwiedziny tej strony: ogółem: 0 unikalnych: 0 Dotychczasowe odwiedziny tej strony: ogółem: 22292 unikalnych: 3704 Wszystkich odwiedzin serwisu DeadCanDance.eu: ogółem: 495277 unikalnych: 141845 | Wybrane utwory
Bootlegi Dead Can Dance
|
| Strona główna | Skład grupy | Dyskografia | Biografia | Galeria 2012 | | Historia DCD | Filmografia | Zdjęcia do pobrania | Teksty | Bootlegi | | Galeria | Publikacje | Kontakt | Forum dyskusyjne | | Lisa Gerrard & Brendan Perry | Historia Dead Can Dance | Kanał | | | Prawa autorskie © DeadCanDance.eu 2006-2025 | | Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na niniejszej stronie - ZABRONIONE | | Facebook Fan Page| |
Dead Can Dance - 1984 Garden of the Arcane Delights - 1984 Spleen and Ideal - 1985 Within the Realm of a Dying Sun - 1987 The Serpent's Egg - 1988 Aion - 1990 Into the Labyrinth - 1993 Toward the Within - 1994 Spiritchaser - 1996 Anastasis - 2012 In Concert - 2013 Dionysus - 2018 | ||||||||