Menu
Szukaj
Witaj
Strona domowa
Aktualności 2024
|
Wytwórnia 4AD
|
Dead Can Dance :: Forum :: O WSZYSTKIM INNYM :: Off-topic |
|
<< Poprzedni | Kolejny >> |
Noc z Dead Can Dance - 25.05.2012. |
Moderatorzy: akogo, Mateusz, Ewa
|
Autor | Odpowiedzi | ||
Mateusz |
| ||
Mateusz postów: 56 | Jak wam wiadomo, już za niecały miesiąc w Łodzi będzie miał miejsce zjazd miłośników DCD. Nie jest to całkowita nowość, gdyż kiedyś odbywały się już takowe w różnych miejscach Polski, ale - z tego, co mi wiadomo - będzie to pierwsza tego typu impreza od ładnych paru lat. Reaktywacja zespołu jest idealną okazją. Wszystkie informacje publikujemy na stronie głównej deadcandance.eu oraz na naszym facebookowym profilu, więc nie ma sensu tutaj ich powtarzać. Jestem natomiast ciekawy, czy wśród forumowiczów są osoby, które piszą się na takie spotkanie. Dla uczestników szykujemy ze swojej strony trochę niespodzianek, ale ponieważ plan imprezy nie jest jeszcze dopięty do końca (liczymy, że wszystko będzie wiadome w trakcie tego długiego weekendu), jest jeszcze czas na zgłaszanie swoich propozycji na urozmaicenie tej nocy. No i chyba podstawowe pytanie: sądzicie, że takie spotkania to dobry pomysł? Jeżeli najbliższe wypali, postaramy się o kolejne. Póki co, odzew mamy całkiem niezły... | ||
Powrót do góry | | ||
Dead Can Dance - Utrecht 1988
Licznik odwiedzin
Dzisiejsze odwiedziny tej strony: ogółem: 0 unikalnych: 0 Dotychczasowe odwiedziny tej strony: ogółem: 22286 unikalnych: 3698 Wszystkich odwiedzin serwisu DeadCanDance.eu: ogółem: 494809 unikalnych: 141606 | Wybrane utwory
Bootlegi Dead Can Dance
|
| Strona główna | Skład grupy | Dyskografia | Biografia | Galeria 2012 | | Historia DCD | Filmografia | Zdjęcia do pobrania | Teksty | Bootlegi | | Galeria | Publikacje | Kontakt | Forum dyskusyjne | | Lisa Gerrard & Brendan Perry | Historia Dead Can Dance | Kanał | | | Prawa autorskie © DeadCanDance.eu 2006-2024 | | Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych na niniejszej stronie - ZABRONIONE | | Facebook Fan Page| |
Dead Can Dance - 1984 Garden of the Arcane Delights - 1984 Spleen and Ideal - 1985 Within the Realm of a Dying Sun - 1987 The Serpent's Egg - 1988 Aion - 1990 Into the Labyrinth - 1993 Toward the Within - 1994 Spiritchaser - 1996 Anastasis - 2012 In Concert - 2013 Dionysus - 2018 | ||||||||